Aikido Brabant

Aikido Brabant is Aikido school en een webshop voor Aikido artikelen. In deze webshop worden diverse producten verkocht voor het beoefenen van Aikido. Je kunt in de online winkel van Aikido Brabant een Aikido Gi / Aikido Pak kopen maar ook natuurlijk Aikido Wapens. Ook andere Aikido producten zoals T-shirt en Hoodies kun je kopen in de webshop.

De lessen van Aikido Brabant vinden plaats op verschillende locaties.

Gerard Kolsteren Sensei Aikido Brabant

Gerard Kolsteren Sensei

Sinds 2002 beoefen ik Aikikai Aikido bij mijn leraar Ruud van Ginkel Shihan van Aikidocentrum van Ginkel. Na het behalen van het diploma voor de Aikido Leraren opleiding Niveau 3 (NOC*NSF rijks-erkend) wilde ik graag een eigen dojo starten. Op dit moment ben ik in het bezit van mijn Sandan (3e dan) en train ik zelf 2 keer per week bij Ruud van Ginkel Shihan. Al enkele keren ben ik in Japan geweest om te trainen bij Shimamoto Shihan van de Shosenji Dojo in Osaka. Daarnaast heb ik ook getraind in de Hombu Dojo in Tokyo. Ook ben ik al vele keren in Warschau, Polen geweest om te trainen bij Pawel Zdunowski Sensei.

Graag wil ik u en/of uw kind(eren) kennis laten maken met Aikido. Aikido heeft mij enorm veel gebracht. In mijn lessen probeer ik de vormen en technieken zo duidelijk mogelijk uit te leggen, toegespitst op het niveau waar de leerling zich op dat moment bevind. Graag gebruik ik tijdens mijn lessen beeldspraak waardoor de leerling door associatie een bepaalde manieren van werken beter onthoudt. 

Aikido Brabant biedt professionele Aikikai Aikido lessen voor kinderen en volwassenen en wij zijn aangesloten bij Aikido Shoryukai Nederland (ASN). Aikido Brabant volgt de lijn van Shimamoto Shihan van de Shosenji Dojo te Osaka, Japan.