Aikido Pak Jeugd

Vanaf:  45,95

Het Aikido Pak Jeugd is een multifunctioneel Aikido pak. Dit pak wordt voornamelijk gebruikt voor beginners van Aikido, maar wordt ook regelmatig gebruikt voor Judo en soms zelfs voor Jiu Jitsu of Brazilian Jiu Jitsu.

Verwachte levertijd: 1 à 5 werkdagen.

Wil je een Aikido jeugd pak kopen? Het Aikido Pak Jeugd is een multifunctioneel Aikido pak. Dit pak wordt voornamelijk gebruikt voor beginners van Aikido, maar wordt ook regelmatig gebruikt voor Judo en soms zelfs voor Jiu Jitsu of Brazilian Jiu Jitsu.

Specificaties Aikido Pak Jeugd

  • Makkelijk pak voor beginners
  • Bij de maten 120 t/m 150 heeft de broek een elastieke tailleband met een touwtje
  • Bij de grotere maten heeft de broek een traditionele koordsluiting
  • Dubbele kniestukken om slijtage tegen te gaan
  • Gemaakt van 100% katoen
  • Wordt geleverd met een witte band
  • Voor kleinere maten hebben wij een Aikido Pak Kind Aspirant

Maatvoering

Dit Aikido Pak Jeugd is verkrijgbaar in de maten 120 t/m 220. Dit zijn, net als de meeste pakken die wij verkopen, lengtematen. Iemand van 184 cm zal dus een pak in de maat 180 nodig hebben.

Wasvoorschrift

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van je pak kan genieten, raden wij aan om het pak op maximaal 30 graden te wassen en niet in de droger te doen. Aangezien het pak is gemaakt van 100% katoen zal het totale pak tijdens de eerste wasbeurt ongeveer 5 cm krimpen. Heter wassen en toch in de droger doen is op eigen risico!

Heb je nog géén ervaring met Aikido maar wil je het wel graag leren! Schrijf je dan eenvoudig in voor een GRATIS proeftraining!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aikido Pak Jeugd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…