Aikido Pak Kind Aspirant

Vanaf:  28,95

Voor de allerkleinste Aikidoka’s hebben wij het Aikido Pak Kind Aspirant. Het Aikido pak heeft in de jas een wafelstructuur wat er voor zorgt dat het materiaal stevig genoeg is om goed te worden vastgegrepen, maar het is wat dunner dan bijvoorbeeld het Aikido Jeugd Pak. Het is nog wel een traditioneel Aikido pak, wat resulteert in dat dit pak alleen leverbaar is in lengte maten en niet in breedte maten. Hierdoor kan het pak wat ruim vallen.

Verwachte levertijd: 1 à 5 werkdagen.

Wil je een Aikido kind pak kopen? Voor de allerkleinste Aikidoka’s hebben wij het Aikido Pak Kind Aspirant. Het Aikido pak heeft in de jas een wafelstructuur wat er voor zorgt dat het materiaal stevig genoeg is om goed te worden vastgegrepen, maar het is wat dunner dan bijvoorbeeld het Aikido Jeugd Pak. Het is nog wel een traditioneel Aikido pak, wat resulteert in dat dit pak alleen leverbaar is in lengte maten en niet in breedte maten. Hierdoor kan het pak wat ruim vallen.

Specificaties Aikido Pak Aspirant

  • Wafelstructuur stof voor goede grip
  • Rood-wit-blauwe emblemen op de schouders van de jas
  • Elastieke tailleband met een touwtje
  • Dubbele kniestukken om slijtage te voorkomen
  • Wordt geleverd met een witte band
  • Voor de grotere maten hebben wij het Aikido Pak Jeugd

Maatvoering Aikido Pak Kind

Dit Aikido pak voor een kind dat net begint met Aikido is leverbaar in de maten 80 t/m 150. Dit zijn, net als de meeste pakken die wij verkopen, lengtematen. Een kind van 105 cm zal dus een Aikido pak van in de maat 100 nodig hebben.

Wasvoorschrift

Wij adviseren dit pak binnenste buiten en op 30 graden te wassen. Doordat het pak gemaakt is van 100% katoen zal het pak nog ongeveer 5 cm krimpen bij de eerste wasbeurt. Als het pak heter gewassen wordt, bestaat er wel een kans dat deze meer krimpt. Wij adviseren om het pak ook niet in de droger te doen, ook hiervan kan het extra gaan krimpen. Heter wassen en in de droger is dus op eigen risico!

Aikido Brabant verzorgt speciale lessen voor kinderen! Schrijf je in voor een GRATIS proeftraining!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aikido Pak Kind Aspirant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.