Aikido in Oisterwijk

Aikido Oisterwijk

Donderdag van 19:00 tot 20:30
Gymzaal van Basisschool De Coppele
Prunusstraat 67
5061 AS Oisterwijk
Google Maps route

Schrijf je in voor een GRATIS Aikido proefles!

  • Vanaf 12 t/m 99 jaar 
  • Er zijn ruime dames en heren kleedkamers aanwezig
  • De gymzaal bevindt zich in de kelder
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Woon of werk je in Tilburg, Berkel-Enschot, Waalwijk, Haaren, Moergestel, Udenhout, Hilvarenbeek of Diessen, kom dan Aikido beoefenen bij Aikido Brabant
Aikido Brabant - Oisterwijk

Aikido Brabant geeft op verschillende locaties in Noord-Brabant Aikido lessen. Deze lessen worden gegeven door een ervaren Aikido docent. De docent is NOC*NSF Rijksgediplomeerd waardoor je gegarandeerd bent van een professionele training. Zelf traint deze leraar al heel lang. Tijdens deze Aikido lessen leer je vaardigheden welke je in de dojo / trainingruimte maar zeker ook daar buiten gebruiken kunt. Als gevolg hiervan ga je ook als persoon groeien. Tegelijkertijd werk je ook aan je lichaam en je conditie.

Naarmate je vordert met de lessen zal je merken dat je lichaam ook soepeler wordt en je houding verbetert wat bovendien ook heel erg prettig is. Verder zijn er ook speciale Aikido lessen voor kinderen, dat wil zeggen dat de lessen ook speciaal voor de kinderen zijn samengesteld. Bijvoorbeeld door veel leuke spelletjes te doen tijdens de les. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau maar wel samen met elkaar.  Je moet daarbij denken aan een vrouw van 65 jaar die traint met een jongeman van 22 jaar.

Kom eens kijken op 1 van onze locaties of schrijf je in voor een proeftraining.

Kom jij Aikido eens proberen?

Het is gratis en helemaal vrijblijvend!

Contact opnemen

Aikido Brabant
Henriëtte Roland Holststraat 8
5122 CT Rijen
WhatsApp: 06-12721421  
Telefoon: 06-12721421
E-mail: Info@AikidoBrabant.nl

Social media