Aikido Brabant is dé Aikido webshop van Nederland en België! 
Jouw Aikido artikelen eenvoudig online bestellen en laten leveren in Nederland en België!

 *Aikido合気道 *

Categorieën

  • Aikido Wapens

    Aikido Wapens (9)

    NIEUW! Aikido wapens laser graveren. Bij alle houten wapens heb je de optie om te kiezen voor een laser gravure. Dit kan een naam zijn, een logo of iets anders. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina die gaat over de laser gravering van houten Aikido wapens.

Aikido Brabant webshop

Deze webshop wordt gerund door ervaren Aikidoka’s. Zo beoefenen wij deze Japanse zelfverdedigingskunst al heel lang. Dat wil zeggen dat wij in die jaren hebben geleerd wat kwaliteit is. Zo is het vooral belangrijk om gebruik te maken van de juiste kleding en de juiste wapens. De keuze van een Aikido pak is bijvoorbeeld heel belangrijk. Een Aikido pak moet niet te groot zijn maar zeker ook niet te klein. Neem je lange mouwen of toch 3/4 mouwen? Nog een voorbeeld is de keuze voor een zomer Aikido pak of toch maar een dik en steviger pak. En welke Aikido wapens heb je nodig? Waarom zit er zoveel prijsverschil in de verschillende Aikido kleding en de diverse soorten wapens? Dat zijn vragen die wij voor jou kunnen beantwoorden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Verder willen wij graag een persoonlijk service bieden.
Dat wil zeggen dat je met al je vragen over onze Aikido webshop bij ons terecht kunt. 

De webshop voor jouw Aikido wapens en Aikido kleding

In onze webshop vind jij alles wat jij nodig hebt voor jouw Aikido training. Denk hierbij aan zowel Aikido kleding voor volwassenen als Aikido kleding voor kinderen. Maar natuurlijk ook houten oefenwapens zoals de Jo, de Bokken en de Tanto.  En natuurlijk hebben wij ook wapen foudralen voor het opbergen van jouw Aikido wapens zodat je de wapens makkelijk kunt meenemen. Wij leveren goede Aikido producten voor een nette prijs en kunnen deze verzenden binnen Nederland en naar België.

Het bestellen van Aikido producten in onze moderne webshop gaat heel eenvoudig. Jouw bestelling wordt snel geleverd op het adres naar keuze. Bovendien zijn er diverse betalingsmogelijkheden. Wij bieden onder andere iDeal, PayPal, Bancontact en maar ook via diverse creditcards zodat er altijd wel een betaaloptie is die bij jou past. 

Heb je nog vragen of heb je nog een opmerking? Je kunt dan heel eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan ook in de avonduren of in het weekend. 
Via WhatsAppMessenger en Instagram kun je ook met ons contact opnemen. We zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Wil je eens kennismaken met Aikido? Het is een Japanse zelfverdedigingskunst! Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud.
 Kijk dan eens op deze
pagina voor meer informatie over de Aikido lessen van Aikido Brabant.

Aikido Brabant

info@aikidobrabant.nl
+31 (0) 6 12721421
Henriëtte Roland Holststraat 8
5122 CT Rijen
Nederland

KvK 17279076
BTW ID. NL001675226B40