Aikido voor bedrijven en instellingen

Aikido Brabant biedt opmaat gemaakte bedrijfstrainingen aan. In overleg kunnen deze trainingen samengesteld worden.
De voordelen voor organisaties om deze trainingen te volgen zijn o.a.:

1. Teambuilding: 
Aikido benadrukt samenwerking en harmonie. Bedrijfstrainingen kunnen teamwork en communicatie verbeteren, wat essentieel is voor een efficiënte werkomgeving.

2. 
Stressbeheersing: 
Aikido leert technieken voor het omgaan met stress en conflicten. Medewerkers kunnen deze vaardigheden toepassen om beter met uitdagingen op de werkplek om te gaan.

3. 
Fysieke gezondheid: 
Aikido is een fysieke activiteit die de algehele gezondheid en fitheid kan verbeteren. Gezonde medewerkers zijn over het algemeen productiever.

4. 
Zelfverdediging: 
Hoewel Aikido in de basis geen vechtsport is, kunnen medewerkers enige basisvaardigheden leren om zichzelf te verdedigen, wat hun zelfvertrouwen en veiligheid kan vergroten.

5. 
Mindfulness: 
Aikido omvat vaak meditatieve elementen en kan mindfulness bevorderen, wat kan helpen bij stressmanagement en focus op het werk.

6. 
Respect en discipline: 
Aikido cultiveert respect voor anderen en discipline, wat kan bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur.

De Aikido Brabant bedrijfstrainingen kunnen voordelen benutten om bedrijven te helpen bij het verbeteren van de prestaties, het vergroten van de teamcohesie en het bevorderen van het welzijn van de medewerkers. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Aikido Brabant voor specifieke informatie over hun trainingsaanbod en hoe het kan worden afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Aikido Brabant - Sensei Gerard doet een Aikido techniek voor

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Natascha de Bruin
Natascha de Bruin
04/01/2023
Leuke lessen, leuke en goede sensei. De kinderen leren er veel en er is ook ruimte voor grapjes.
Benralph Cool
Benralph Cool
29/12/2022
Een heel leuke sport om te doen voor jong en oud. Ik ben samen met mijn zoonbegonnen bij gerard en we waren allebij gelijk verkocht. Gerard geeft goed les. Iedereen krijgt de aandacht en elke les is goed opgebouwd en anders. Daarnaast heeft hij goede humor. Een echte aanrader voor iedereen. En je leert stiekem nog heel veel iedere les en ook zaken die je in het dagelijks leven kunt gebruiken..Kom maar eens kijken zou ik zeggen. Coppele gymzaal op donderdagavond.. Tot dan.
Ruud Roussou
Ruud Roussou
27/07/2022
Een heel mooie en fijne (Aikido) Jo met persoonlijke gravering besteld. Ik ben fijn geholpen met het samenstellen van de gravering. Eveneens snel, goed verpakt en naar wens geleverd. Dank en hartelijke groet, Ruud Roussou 🙏🏽
Edwin Balogh
Edwin Balogh
21/06/2022
Vriendelijke en snelle service.
Erwin van den Berk
Erwin van den Berk
06/06/2022
Heb er een hakama besteld.De service was echt TOP , vragen worden snel en vriendelijke beantwoord en ze denken graag met je mee.De hakama was snel geleverd en natuurlijk een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.Een echte aanrader.Gerard bedankt voor alles.
Petra Appelman
Petra Appelman
11/05/2022
Ik heb een Jo besteld maar die bleek niet goed te zijn. Nadat ik had gebeld werd mij een nieuwe toegestuurd, die heel goed was. Ik heb het contact als zeer vriendelijk ervaren met een goede service.
Mark Henderson
Mark Henderson
17/07/2021
Zeer tevreden over mijn gekochte zomerpak Aikido. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ook het bestellen en de persoonlijke levering verliepen vlot. Ik zou mijn volgende bestelling hier ook plaatsen, aanrader!
Gijs de Zwart
Gijs de Zwart
29/06/2021
Zomerpak aikido gekocht. De stof voelt stevig en degelijk aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De broek met elastiek ipv een koord maakt het pak ook wat handiger in gebruik. Bedankt Gerard voor de snelle persoonlijke levering 🙂
Filip De Bruyne
Filip De Bruyne
11/06/2021
Ik ben uiterst tevreden van de goede en vlugge service. Zeer kwalitatief materiaal ,mijn favoriet topmerk Seido Dank u Gerard

Contact opnemen

Aikido Brabant
Henriëtte Roland Holststraat 8
5122 CT Rijen
WhatsApp: 06-12721421  
Telefoon: 06-12721421
E-mail: Info@AikidoBrabant.nl

Social media