Aikido voor kinderen

Aikido Brabant biedt lessen voor kinderen op verschillende locaties. Deze lessen worden gegeven door sensei Gerard Kolsteren. Hij beoefend al Aikido sinds 2001. Hij is een NOC*NSF Rijksgediplomeerde Aikido docent waardoor je gegarandeerd bent van een professionele training. De Aikido lessen voor kinderen vinden plaats op verschillende locaties. In Rijen (Gilze-Rijen) biedt gelegenheid voor kinderen van 6 jaar t/m 17 jaar. Onze mooie locatie bevindt zich op het Sportpark. In Oisterwijk hebben kinderen van 12 jaar de mogelijkheid om Aikido te trainen. Voor kinderen is Aikido ideaal. Het is geen sport maar een heuse krijgskunst. Je leert jezelf te verdedigen tegen 1 of meerdere aanvallers. Tijdens een les beginnen we altijd met een warming-up. We proberen warm en soepel te worden. Hierna gaan we meestal rol en valbreek oefeningen doen. Daarna starten we met het aanleren van bewegingen en technieken die je kunt gebruiken als je wordt aangevallen.

Natascha de Bruin
Natascha de Bruin
04/01/2023
Leuke lessen, leuke en goede sensei. De kinderen leren er veel en er is ook ruimte voor grapjes.
Benralph Cool
Benralph Cool
29/12/2022
Een heel leuke sport om te doen voor jong en oud. Ik ben samen met mijn zoonbegonnen bij gerard en we waren allebij gelijk verkocht. Gerard geeft goed les. Iedereen krijgt de aandacht en elke les is goed opgebouwd en anders. Daarnaast heeft hij goede humor. Een echte aanrader voor iedereen. En je leert stiekem nog heel veel iedere les en ook zaken die je in het dagelijks leven kunt gebruiken..Kom maar eens kijken zou ik zeggen. Coppele gymzaal op donderdagavond.. Tot dan.
Ruud Roussou
Ruud Roussou
27/07/2022
Een heel mooie en fijne (Aikido) Jo met persoonlijke gravering besteld. Ik ben fijn geholpen met het samenstellen van de gravering. Eveneens snel, goed verpakt en naar wens geleverd. Dank en hartelijke groet, Ruud Roussou ??
Edwin Balogh
Edwin Balogh
21/06/2022
Vriendelijke en snelle service.
Erwin van den Berk
Erwin van den Berk
06/06/2022
Heb er een hakama besteld.De service was echt TOP , vragen worden snel en vriendelijke beantwoord en ze denken graag met je mee.De hakama was snel geleverd en natuurlijk een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.Een echte aanrader.Gerard bedankt voor alles.
Petra Appelman
Petra Appelman
11/05/2022
Ik heb een Jo besteld maar die bleek niet goed te zijn. Nadat ik had gebeld werd mij een nieuwe toegestuurd, die heel goed was. Ik heb het contact als zeer vriendelijk ervaren met een goede service.
Mark Henderson
Mark Henderson
17/07/2021
Zeer tevreden over mijn gekochte zomerpak Aikido. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ook het bestellen en de persoonlijke levering verliepen vlot. Ik zou mijn volgende bestelling hier ook plaatsen, aanrader!
Gijs de Zwart
Gijs de Zwart
29/06/2021
Zomerpak aikido gekocht. De stof voelt stevig en degelijk aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De broek met elastiek ipv een koord maakt het pak ook wat handiger in gebruik. Bedankt Gerard voor de snelle persoonlijke levering 🙂
Filip De Bruyne
Filip De Bruyne
11/06/2021
Ik ben uiterst tevreden van de goede en vlugge service. Zeer kwalitatief materiaal ,mijn favoriet topmerk Seido Dank u Gerard

Kom jij Aikido eens proberen?

Het is gratis en helemaal vrijblijvend!

Aikido voor kinderen

Kom jij Aikido eens proberen?

Het is gratis en helemaal vrijblijvend!

Contact opnemen

Aikido Brabant
WhatsApp: 06-12721421  
Telefoon: 06-12721421
E-mail: Info@AikidoBrabant.nl

Social media