Aikido Brabant kan Aikido wapen graveren met laser!

Aikido wapen laser graveren

Wil je jouw Aikido wapen graveren met een laser? Dat kan als optie bij de aanschaf van een nieuw houten wapen maar dat kan natuurlijk ook bij oefenwapens die je al jaren gebruikt. De gravure kleurt zwart na het laseren. De diepte in het hout is minimaal dus het wapen zal niet worden verzwakt na het aanbrengen van de gravure.

Het is natuurlijk mooi om bijvoorbeeld jouw naam, de naam of het logo van jouw club of vereniging in jouw houten Aikido wapen te graveren. Het is ook een leuk idee om jouw naam te vertalen naar Katakana (Japans schrift voor buitenlandse leenwoorden zoals namen) en dit te laten laser graveren in jouw Aikido wapen. Heb je wel een idee maar lukt het niet om een duidelijke afbeelding te creëren? Laat het ons even weten, dan helpen we je gewoon even mee. Wij maken gebruik van diverse soorten software om mooie en/of leuke afbeeldingen te maken. Ook met hulp voor het vertalen van jouw naam naar Katakana kunnen wij jou helpen.
Bij een training of stage kun je voortaan goed en duidelijk zien wat jouw wapen is.

Je kunt kiezen om tekst te laten laser graveren maar ook afbeeldingen zoals logo’s zijn heel goed mogelijk. Dus wil je Aikido wapens graveren met een laser? Kom dan eens kijken in de webshop van Aikido Brabant.
Heb je al een wapen en wil je dat laten graveren? Stuur dan even een mailtje naar info@AikidoBrabant.nl.

Geef een antwoord