Aikido Bokken

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf:  24,95

Wil je een Aikido Bokken kopen? De Aikido Bokken is een Aikido oefenzwaard van Taiwanees rood Eiken. Deze Taiwanese Bokken heeft een lengte van 102 cm en dit Aikido oefenzwaard heeft een afgeplatte bovenzijde. Het hout is van prima kwaliteit en is zeer geschikt voor de beginnende Aikidoka maar zeker ook voor de gevorderden.

Laser graveren Aikido wapen

Dat kan als optie bij de aanschaf van een nieuw houten wapen maar dat kan natuurlijk ook bij oefenwapens die je al jaren gebruikt. De gravure kleurt zwart na het laseren. De diepte in het hout is minimaal dus het wapen zal niet worden verzwakt na het aanbrengen van de gravure.
Klik hier voor meer informatie over het laser graveren!

Verwachte levertijd: 1 à 5 werkdagen.

Wil je een Aikido Bokken kopen? De Aikido Bokken is een houten zwaard van Taiwanees rood Eiken. Deze Taiwanese Bokken heeft een lengte van 102 cm en dit Aikido oefenzwaard heeft een afgeplatte bovenzijde. Het hout is van prima kwaliteit en is zeer geschikt voor de beginnende Aikidoka maar zeker ook voor de gevorderden.

Laser graveren Aikido wapen

Dat kan als optie bij de aanschaf van een nieuw houten oefenwapen maar dat kan natuurlijk ook bij oefenwapens die je al jaren gebruikt. De gravure kleurt zwart na het laseren. De diepte in het hout is minimaal dus het wapen zal niet worden verzwakt na het aanbrengen van de gravure.
Klik hier voor meer informatie over het laser graveren!

Oorsprong Aikido Bokken

Vroeger werd een houten Aikido zwaard gemaakt om de schade te beperken die wordt veroorzaakt door het vechten met echte zwaarden. Daarnaast werden ze vroeger gebruikt voor de opleiding van Samurai krijgers in het feodale Japan. Uiteindelijke is de Bokken zelf een dodelijke wapen geworden in handen van opgeleide experts.

Huidig gebruik

Tegenwoordig worden Bokkens nog steeds gebruikt bij het beoefenen van Aikido. Een Bokken is zeer persoonlijk, het balanspunt en de stabiliteit zijn twee belangrijke onderdelen waar een Bokken op geselecteerd wordt.

Naast de Taiwanese Bokken zijn er ook Bokkens gemaakt in Japan. Deze zijn van een betere kwaliteit. Wil je een Jo, Tanto of Wakizashi kopen? Deze zijn ook verkrijgbaar in de webshop.

LET OP! Vanwege de lengte van dit product kost de verzending binnen Nederland € 12,50 en naar België € 14,75.

Wil je leren werken met een Bokken? Kom dan eens meedoen met een GRATIS proeftraining bij Aikido Brabant.

Extra informatie

Afmetingen 102 cm

2 beoordelingen voor Aikido Bokken

  1. Ben S.

    Heel mooie bokken. Goed spul. Snelle levering ook.

  2. Joep van Berlingen

    Heb een set wapens gekocht. Tanto jo en bokken. Mooie wapens en niet duur.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…