Algemene voorwaarden van Aikido Brabant

Inhoudsopgave:

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer
Artikel 2 – SEPA Machtiging (Incasso)
Artikel 3 – Storneren
Artikel 4 – Stopzetten SEPA Machtiging
Artikel 5 – Openingstijden en tijdelijke sluiting
Artikel 6 – Aansprakelijkheid van Aikido Brabant
Artikel 7 – Aansprakelijkheid van het lid
Artikel 8 – Overige bepalingen
Artikel 9 – Nederlands recht
Artikel 10 – Toepassing 

Algemene Voorwaarden van Aikido Brabant

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer

Aikido Brabant
Eigenaar Gerard Kolsteren
Henriëtte Roland Holststraat 8
5122 CT Rijen
Nederland
06-12721421
info@aikidobrabant.nl
KvK 17279076
BTW Nr. NL001675226B40
IBAN: NL24 KNAB 0612 7992 04

Artikel 2 – SEPA Machtiging (Incasso)

Via een SEPA Machtiging (incasso) zal er 1 keer per maand een bedrag ter hoogte van 1 maand contributie worden afgeschreven van uw rekening. U betaalt vooraf. De betaling gaat in vanaf het moment dat u heeft aangegeven te willen komen trainen. U dient ten tijde van de incassering te zorgen voor een toereikend saldo op uw bank- of girorekening. 

Artikel 3 – Storneren

Wanneer een incasso wordt gestorneerd mag Aikido Brabant een bedrag van € 5,00 aan administratiekosten in rekening brengen om het bedrag alsnog te incasseren dan wel op een andere betaalwijze voldaan te krijgen. Het lid kan niet mee doen aan de training tot het moment dat zijn vervallen schuld is voldaan. 
Aikido Brabant houdt zich het recht voor om de overeenkomst te ontbinden, wegens het niet nakomen van de betalingsverplichting zonder dat de betalingsverplichting vervalt. Het lidmaatschap wordt geblokkeerd zolang niet aan de betalingsverplichting is voldaan. Het lid kan dan de toegang tot de lessen worden geweigerd. De betaling die het lid verschuldigd is, kan eenzijdig door Aikido Brabant worden aangepast. 

Artikel 4 – Stopzetten

Wanneer u aangeeft te willen stoppen met de training bij Aikido Brabant, dan zal Aikido Brabant binnen 5 werkdagen zorgen dat de betalingen stoppen door het deactiveren van de SEPA Machtiging.

Artikel 5 – Openingstijden en tijdelijke sluiting

Aikido Brabant is bevoegd om de dojo / trainingsruimte te sluiten tijdens algemeen erkende feestdagen en schoolvakanties. Aikido Brabant is bevoegd de openingstijden van de dojo / trainingsruimte tijdelijk of blijvend te wijzigen. Aikido Brabant is bevoegd de dojo / trainingsruimte voor reparatie en onderhoudswerk te sluiten. Aikido Brabant behoudt zich het recht voor om openingstijden, plaats en programma’s e.d. te wijzigen.

Artikel 6 – Aansprakelijkheid van Aikido Brabant

Aikido Brabant, trainers en/of andere hulppersonen zijn niet aansprakelijk voor materiële of immateriële schade als gevolg van ongeval of letsel van het lid en/of derden, ontstaan op welke wijze dan ook, behoudens in geval van opzet of bewuste roekeloosheid zijdens Aikido Brabant of haar leidinggevenden.
Aikido Brabant, trainers en/of andere hulppersonen zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van het lid en/of derden, behoudens in geval van opzet of bewuste roekeloosheid door Aikido Brabant of haar leidinggevenden.
Ieder lid is zelf verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en zijn persoonlijke bezittingen. U wordt geadviseerd om zich hiertoe treffend te verzekeren. Vraag meer info bij uw verzekeringsmaatschappij. Noch het bedrijf, noch zijn medewerkers kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor het verlies, de beschadiging of diefstal van goederen op het grondgebied van de club. Iedere sporter of bezoeker is aansprakelijk voor de door hem aan de eigendommen van Aikido Brabant aangerichte schade.

Artikel 7 – Aansprakelijkheid van het lid

Het lid dient te beschikken over een goede gezondheid en dient zich voorafgaand aan het sluiten van een overeenkomst met Aikido Brabant, medisch te laten keuren. Ieder lid draagt zelf de verantwoordelijkheid voor zijn/haar fysieke gesteldheid en dient zich in geval van twijfel omtrent zijn/haar gezondheidstoestand, de training aanwijzingen van de Aikido Brabant medewerkers op te volgen.

Artikel 8 – Overige bepalingen

Door het akkoord gaan met de SEPA Machtiging verklaart het lid of de ouder van het lid van de algemene voorwaarden en de huisregels van Aikido Brabant kennis te hebben genomen en hiermee in te stemmen.

Artikel 9 – Nederlands recht

Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Artikel 10 – Toepassing

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Aikido Brabant. Aikido Brabant is gerechtigd de op het lidmaatschap van toepassing zijnde voorwaarden te wijzigen. De wijzigingen treden één kalendermaand na de bekendmaking in werking, tenzij een afwijkende wettelijke termijn is vereist, die alsdan wordt toegepast. Indien een lid een wijziging niet wenst te accepteren, kan hij zijn lidmaatschap beëindigen met ingang van de datum waarop de nieuwe voorwaarden van kracht worden. De schriftelijke opzegging dient voor de ingangsdatum van de wijziging door Aikido Brabant te zijn ontvangen.

Kom jij Aikido eens proberen?

Het is gratis en helemaal vrijblijvend!

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Natascha de Bruin
Natascha de Bruin
04/01/2023
Leuke lessen, leuke en goede sensei. De kinderen leren er veel en er is ook ruimte voor grapjes.
Benralph Cool
Benralph Cool
29/12/2022
Een heel leuke sport om te doen voor jong en oud. Ik ben samen met mijn zoonbegonnen bij gerard en we waren allebij gelijk verkocht. Gerard geeft goed les. Iedereen krijgt de aandacht en elke les is goed opgebouwd en anders. Daarnaast heeft hij goede humor. Een echte aanrader voor iedereen. En je leert stiekem nog heel veel iedere les en ook zaken die je in het dagelijks leven kunt gebruiken..Kom maar eens kijken zou ik zeggen. Coppele gymzaal op donderdagavond.. Tot dan.
Ruud Roussou
Ruud Roussou
27/07/2022
Een heel mooie en fijne (Aikido) Jo met persoonlijke gravering besteld. Ik ben fijn geholpen met het samenstellen van de gravering. Eveneens snel, goed verpakt en naar wens geleverd. Dank en hartelijke groet, Ruud Roussou 🙏🏽
Edwin Balogh
Edwin Balogh
21/06/2022
Vriendelijke en snelle service.
Erwin van den Berk
Erwin van den Berk
06/06/2022
Heb er een hakama besteld.De service was echt TOP , vragen worden snel en vriendelijke beantwoord en ze denken graag met je mee.De hakama was snel geleverd en natuurlijk een zeer goed prijs kwaliteit verhouding.Een echte aanrader.Gerard bedankt voor alles.
Petra Appelman
Petra Appelman
11/05/2022
Ik heb een Jo besteld maar die bleek niet goed te zijn. Nadat ik had gebeld werd mij een nieuwe toegestuurd, die heel goed was. Ik heb het contact als zeer vriendelijk ervaren met een goede service.
Mark Henderson
Mark Henderson
17/07/2021
Zeer tevreden over mijn gekochte zomerpak Aikido. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ook het bestellen en de persoonlijke levering verliepen vlot. Ik zou mijn volgende bestelling hier ook plaatsen, aanrader!
Gijs de Zwart
Gijs de Zwart
29/06/2021
Zomerpak aikido gekocht. De stof voelt stevig en degelijk aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De broek met elastiek ipv een koord maakt het pak ook wat handiger in gebruik. Bedankt Gerard voor de snelle persoonlijke levering 🙂
Filip De Bruyne
Filip De Bruyne
11/06/2021
Ik ben uiterst tevreden van de goede en vlugge service. Zeer kwalitatief materiaal ,mijn favoriet topmerk Seido Dank u Gerard

Contact opnemen

Aikido Brabant
Henriëtte Roland Holststraat 8
5122 CT Rijen
WhatsApp: 06-12721421  
Telefoon: 06-12721421
E-mail: Info@AikidoBrabant.nl

Social media