Locatie Oisterwijk

Aikido Brabant geeft op verschillende locaties in Noord-Brabant Aikido lessen. Deze lessen worden gegeven door ervaren Aikido docenten. Deze docenten zijn NOC*NSF Rijksgediplomeerd waardoor je gegarandeerd bent van een professionele training. Zelf trainen deze leraren al heel lang. Tijdens deze Aikido lessen leer je vaardigheden welke je in de dojo / trainingruimte maar zeker ook daar buiten gebruiken kunt. Als gevolg hiervan ga je ook als persoon groeien. Tegelijkertijd werk je ook aan je lichaam en je conditie.

Naarmate je vordert met de lessen zul je merken dat je lichaam ook soepeler wordt en je houding verbetert wat bovendien ook heel erg prettig is. Verder zijn er ook speciale Aikido lessen voor kinderen, dat wil zeggen dat de lessen ook speciaal voor de kinderen zijn samengesteld. Bijvoorbeeld door veel leuke spelletjes te doen tijdensde les. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau maar wel samen met elkaar.  Je moet daarbij denken aan een vrouw van 65 jaar die traint met een jongeman van 22 jaar.

Kom eens kijken op 1 van onze locaties of schrijf je in voor een proefles.

Aikido in Oisterwijk

Donderdag van 20:00 tot 21:30
Gymzaal van Basisschool De Coppele
Prunusstraat 67
5061 AS Oisterwijk

Schrijf je in voor een GRATIS proefles!

  • Vanaf 12 jaar 
  • Er zijn ruime dames en heren kleedkamers aanwezig.
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Goed bereikbaar vanuit alle richtingen
Er is op dit moment een wachtlijst voor een kinderles van 19:00 tot 20:00 op donderdagavond. Heb je interesse? Stuur even een mail! Bij 8 aanmeldingen kunnen we gaan starten.
Aikido in Oisterwijk - Basisschool De Coppele