Retourneren

Bij Aikido Brabant heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Aikido Brabant geretourneerd worden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag min de kosten voor de retour van jou thuis naar de webwinkel binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Uitzonderingen

Echter kunnen producten die in Japan zijn besteld niet worden geretourneerd. Dit komt doordat wij deze spullen ook niet kunnen retourneren. Deze artikelen zijn in de webshop te herkennen doordat er wordt vermeld dat deze in Japan besteld worden.

Wil je jouw bestelling retourneren? 

Wil je jouw bestelling retourneren? Gebruik dan de Retourservice van Aikido Brabant! Je hoeft voor deze service alleen maar de Track & Trace code en jouw postcode in te vullen. De Track & Trace code kun je vinden in de mail die je ontvangen hebt met als onderwerp: “Jouw bestelling bij Kollies Parts is verzonden”.
Heb je geen printer? Schrijf dan de gegevens van het verzendlabel op jouw pakket.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Wil je misschien Aikido komen trainen in Noord-Brabant? Schrijf je dan in voor een GRATIS proeftraining!